Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Rabo ClubSupport Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Zij stelt hiervoor € 150.000,- beschikbaar!

Ook het Wijks Shantykoor “Tussen Rijn & Lek” doet weer mee.

Stemmen
Van 5 t/m 27 september mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen. Ieder Rabo-lid brengt in totaal drie stemmen uit. Elke stem is geld waard!  De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle koorleden
Het is voor Shantykoor Wijk bij Duurstede belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om op die wijze zoveel mogelijk stemmen te vergaren.
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op het Wijks Shantykoor tijdens de Rabo ClubSupport Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Je kunt alleen op ons stemmen als je een Raborekening hebt en lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant is automatisch ook lid! Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’. Ben je lid dan kun je vanaf 3 september de drie stemmen uitbrengen. Ben je nog geen lid dan kun je dat op eenvoudige wijze worden via Rabo telebankieren of de Rabo app.

Vrouwenkoor de Lek-kerbekken
Wij hebben een stilzwijgende afspraak met  Vrouwenkoor de Lek-kerbekken uit Wijk bij Duurstede om elkaar te steunen. Na de stem op onze eigen vereniging heb je nog twee stemmen over. Deze kun je er dan een gebruiken om op voornoemde vereniging te stemmen. Dit is een stemadvies en het staat je vrij om anders te stemmen.

Kijk voor meer info op https://www.rabo-clubsupport.nl/rijn-en-heuvelrug.
Bedankt voor jouw STEM!