Plaats hier je bericht in het gastenboek. Wij vinden het leuk als u hier een berichtje achterlaat over ons optreden, ons koor of zomaar iets.

Naam *

Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.

(7)
(7) write my essay
vr, 4 augustus 2017 12:39

[url=https://eassys.us/]write my essay[/url] Choose one's own editor.

(6) Reiseleiter Bernhard
wo, 29 maart 2017 12:21

Als u op zoek bent naar een Reiseleiter voor iets groots voor zijn gasten, dan kunt u dat doen met de Koor, op zich niets mis mee.

(5) VROUWEN VAN SCHIPPER KEE
di, 7 maart 2017 21:25

Wij zijn een vrouwen shantykoor, dat nu 3 jaar bestaat, en zingen met veel plezier.
In deze 3 jaar hebben we een leuk repertoire opgebouwd met liederen gerelateerd aan de zee.
Graag komen we naar uw festival.

Maak verder kennis met ons op onze website

Vriendelijke groet VROUWEN VAN SCHIPPER KEE

(4) John mulders
zo, 29 november 2015 15:30

Ik maak deel uit van het shantykoor "geen C te hoog" uit zoetermeer. Graag zouden wij in 2016 deel willen nemen aan uw festival. Op onze website kunt u onder het kopje koren het shantykoor vinden met oa ons repertoire.
Over 2015 is ons koor genomineerd voor de Bruisprijs 2015 uitgeschreven door gemeente zoetermeer.

Graag hoor ik van u of er een mogelijkheid bestaat.

Alvast bedankt. John mulders

(3) John mulders
do, 26 november 2015 15:42

Graag hoor ik van u of er een mogelijkheid bestaat.

Alvast bedankt. John mulders